Een MOOIE, STRAKKE RUG zonder VET? DIT is de IDEALE en MAKKELIJKSTE manier om dat te bereiken!

Afvallen is niet de makkelijkste klus. Zo’n proteine dieet werkt ook niet altijd, en zo’n proteine dieet is al helemaal nutteloos als je slechts op een bepaald deel van je lichaam vet wilt kwijt raken. Daarom kan je het er beter gewoon af trainen in plaats van zo’n proteine dieet, en daar zijn deze oefeningen ideaal voor:

1. Roeien
Buig je knieƫn een beetje en breng je lichaam parallel naar de grond. Vervolgens strek je je handen uit op de grond en begin je roeiende bewegingen te maken. Met links ga je richting de borst en met rechts ga je naar beneden. Herhaal dit vanaf de andere kant en houd het bij 3 sets van ongeveer 10 tot 12 reps.

2. Drukken
Je moet voor deze staand beginnen met je handen naast het lichaam. De palmen van je hand horen naar voren te wijzen. Nu breng je die langzaam omhoog tot op schouderhoogte, waarbij de handpalmen naar boven moeten wijzen. Til ze daarna langzaam verder boven je hoofd, dan weer terug naar de schouders, en weer terug naar de startpositie. Doe dit in 3 sets van 6-8 reps.

Lees verder op de volgende pagina..

Vorige1 van 4

DEEL DIT VERDER MET JE VRIENDEN EN FAMILIE!
Reageren

Wat vind je hier nou van? Reageer hieronder.